Pentru parcurgerea înot a Fluviului Mississippy sunt disponibile următoarele paliere de parteneriat:

Partener de AUR- 1 companie, 12500 dolari

Pachetul contine:

1-logoul partenerului, în EXCLUSIVITATE, pe casca de înot

2-logoul partenerului în primul loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jacheta, geacă, şapcă
3-logoul partenerului în primul loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
4-logoul partenerului în primul loc/dimensiune pe caiace
5- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 1 an dupa eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
6- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 1 an.

7 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook

Partener de ARGINT- 2 companii, 3500 dolari

Pachetul conţine:

1-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jachetă, geacă
2-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune pe caiace
4- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 6 luni după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 6 luni.

6 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook

Partener de BRONZ- 10 companii, 1000 dolari

Pachetul conţine:

1-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou.
2-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune pe caiace

4- partenerul este liber să folosească imaginea lui mea, pe o perioadă de 3 luni după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 3 luni.

6 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook