(0722) 998 745

Parteneri

Dormeo-brand.svg-1

P⊕vestea-Locurilor-vacanțe-la-sfârșit-de-săptămână-by-Romania-OLD-EUROPE

Saray SERVICE DUPU
MADwave Viva Facilities Cotton
auto alex Sindicatul FORTA LEGII LOGO Pensiunea RETEZAT

Pentru traversarea Mării NEGRE
sunt disponibile următoarele
paliere de parteneriat:

Partener de AUR- 1 companie, 12500 dolari

Pachetul contine:

gold1-logoul partenerului, în EXCLUSIVITATE, pe casca de înot
2-logoul partenerului în primul loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jacheta, geacă, şapcă
3-logoul partenerului în primul loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
4-logoul partenerului în primul loc/dimensiune pe caiace
5- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 1 an dupa eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
6- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 1 an.

7 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook

Partener de ARGINT- 2 companii, 3500 dolari

Pachetul conţine:

silver1-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jachetă, geacă
2-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune pe caiace
4- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 6 luni după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 6 luni.

6 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook

Partener de BRONZ- 10 companii, 1000 dolari

Pachetul conţine:

bronze1-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou.
2-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune pe caiace

4- partenerul este liber să folosească imaginea lui mea, pe o perioadă de 3 luni după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 3 luni.

6 – h-tag în orice postare pe Pagina de Facebook

Donații

Pe lângă efortul propriu zis, depus pentru realizarea obiectivelor, suportul financiar al sponsorilor dar și din partea celor care apreciază ceea ce fac este vital. Cei care doresc să mă sprijine, o pot face prin donații în conturile deschise la:

Banca Transilvania, Agenția Petroșani Nord, pe numele Iancu Avram Marius, sau în contul de PayPal.

Cont lire: RO79BTRLGBPCRT0208093801
Cont euro: RO23BTRLEURCRT0208093801
Cont lei: RO73BTRLRONCRT0208093801
PayPal: iancu_avi@yahoo.com

Vă mulțumesc!