Pentru parcurgerea înot a Dunării sunt disponibile următoarele paliere de parteneriat:

 

Partener de PLATINĂ- 1 companie, 10 000 euro

Pachetul contine:

1-logoul partenerului, în EXCLUSIVITATE, pe casca de înot
2-logoul partenerului în primul loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jacheta, geacă, şapcă
3-logoul partenerului în primul loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
4-logoul partenerului în primul loc/dimensiune pe caiace, maşina de suport
5-partenerul este liber să folosească imaginea mea , pe o perioadă de 1 an după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
6-libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 1 an.

Partener de AUR- 3 companii, 5000 euro

Pachetul contine:

1-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jacheta, geacă, şapcă
2-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al doilea loc/dimensiune pe caiace, maşina de suport
4- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 6 luni dupa eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 6 luni.

Partener de ARGINT- 5 companii, 2500 euro

Pachetul conţine:

1-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou, jachetă, geacă
2-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al treilea loc/dimensiune pe caiace, maşina de suport
4- partenerul este liber să folosească imaginea mea, pe o perioadă de 3 luni după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată, deasemenea, partenerul poate folosi imaginea înotătorului şi în reclame televizate, fără ca acesta să mai platească alte taxe înotătorului.
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de 3 luni.

Partener de BRONZ- 10 companii, 500 euro

Pachetul conţine:

1-logoul partenerului în al patrulea loc/dimensiune al tuturor materialelor de publicitate: banner, tricou.
2-logoul partenerului în al patrulea loc/dimensiune în pagina principală a website-ului, pagina de facebook a înotătorului.
3-logoul partenerului în al patrulea loc/dimensiune pe caiace, maşina de suport
4- partenerul este liber să folosească imaginea lui mea, pe o perioadă de o lună după eveniment, pentru orice publicitate online şi printată. (nu include reclame TV)
5- libertatea partenerului de a-şi face propria campanie de publicitate (altele decât publicitatea oferită de pachet), folosindu-se de imaginea înotătorului , şi de eveniment, atât înaintea evenimentului, în timpul evenimentului, cât şi după eveniment, pe o perioadă de o lună. ( nu include reclame TV)

Exemplu de diferențiere în funcție de nivelul de parteneriat: