Mirajul Dunării, o provocare irezistibilă
Jan 17, 2017
Povestea celor 40 km în Siret
Jun 10, 2017

Partenerii mei sunt de TOP

După cum ştiţi deja, anul acesta am să încerc o premieră mondială; parcurgerea înot al întregului curs al Dunării, fără costum de neopren. Voi pleca în 20 iunie 2017 şi dacă totul va decurge bine, voi ajunge în Portul Sulina în 20 august 2017, după un efort continuu de 60 de zile, câte 10 ore de înot şi  50 de km parcurşi zilnic, un traseu de 2860 de km.

 Voi merge pe urmele “Pilotului de pe Dunăre” a lui Jules Verne, roman care m-a inspirat. Voi fi eu, un simplu om, şi un fluviu. În spatele omului va fi o întreagă echipă (pe care am să o prezint foarte curând) iar în spatele echipei se află PARTENERII NOŞTRI DE TOP.

Vă voi prezenta, cu o deosebită plăcere, un exemplu care îmi reconfirmă faptul că acolo unde este ştiinţă, credinţă, voinţă şi foarte multă muncă, se poate excela în anumite domenii dificile şi chiar în anumite locuri ale ţării în care n-ai crede că s-ar putea întâmpla aşa ceva.

Este vorba de ADARCO INVEST care are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul fabricării instalaţiilor şi echipamentelor de sortare-reciclare a deşeurilor menajere. Şi, da, singura linie de producţie performantă din ţară de utilaje specifice se află chiar la Iscroni, în Valea Jiului.

În România zilelor noastre care deplânge apusul industriei, să faci performanţă în acest domeniu este o treabă notabilă. Valoarea companiei la nivel naţional şi internaţional o dă echipa de profesionişti a acestei companii, oameni din Valea Jiului.

În data de 10 noiembrie 2016 a avut loc la Bucureşti ediţia XXIII a Topului Naţional al Firmelor, organizat în exclusivitate de Camera de Comerţ şi Industriei a României. Topul este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. ADARCO INVEST, locul 3 în ţară!

Da, ADN-ul românesc este puternic! Sunt mândru că sunt român şi trebuie să fim mândri că suntem români. Doresc să ne reamintim încontinuu că limitele noastre nu sunt nicidecum acolo unde vor alţii să ne facă să credem că ar fi. Împreună vom purta drapelul patriei pe întregul curs al bătrânului fluviu, reamintind lumii întregi de măreţia înaintaşilor noştrii şi de frumuseţile acestor meleaguri. Sunt onorat să am parteneri de top. Alături de CANAH,  o altă firmă 100 % românească de succes și unică în Europa și care este partenerul principal,

ADARCO INVEST se solidarizează cu acest demers românesc, devenind partenerul nostru de bronz.

Dacă dorești și tu să te alături acestui cerc  al partenerilor de top, te invit să consulți nivelurile de parteneriat: AICI.

Vă mulţumesc tuturor.

Trăiască România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *