(0722) 998 745

Prezidențiale

Avram Iancu Candidat Independe Prezidentiale 2019

O scurtă viziune despre țară

1. Dunărea, liantul către o Europă unită.

Proiectul integrat Donaueschingen – Dunărea – de la izvoare spre Vechea Europă.

Dunărea este „bătrânul fluviu”! Dunărea este apa care leagăbătrânul continent”. Dunărea este mărețul fluviu care unește Europa. Dunărea este EUROPA! Dunărea străbate 10 țări și 4 capitale. România este EUROPA. Peste 1000 din totalul de 2860 de kilometri ai Dunării sunt ai noștri iar Delta Dunării ne-a fost dată în dar de Dumnezeu, tot nouă. Dunărea e mai mult a noastră decât a vecinilor de continent. Peste 30 % din lungimea ei curge pe la noi și peste 30 % din bazinul hidrografic al ei provine tot de pe teritoriul țării noastre. Și deși DUMNEZEU ne-a binecuvântat pe noi mai mult decât pe partenerii noștri, nu știm ce facem cu binecuvântarea. Am înotat întregul curs al Dunării. Un român e primul pământean care a înotat toată Dunărea fără costum de neopren. Mie nu poate mi spună nimeni povești pentru eu am văzut cu ochii mei tot ce mișcă pe Dunăre propulsat doar de forța brațelor. Și am văzut cum sute de nave de croazieră mișună în sus și în josul Fluviului. Și odată cu ele și banii. Iar în momentul în care citești aceste rânduri află România NU ARE NICIUN VAS MARE DE COAZIERĂ pe Dunăre. Niciunul! Cum este posibil așa ceva, politicieni ai ultimilor 30 de ani? România nu are NICIUN PORT MODERN la Dunăre. Cum este posibil așa ceva? Insula Șimian zace în părăsire de 47 de ani. Cum e posibil așa ceva? Importanța Dunării este uriașă. Așadar, propun un proiect integrat Dunărean în acest sens, Europei, pe bani europeni și cu participare românească.

Avram Iancu Candidat Independe Prezidentiale 2019 Parlamentul

2. Poarta creștinătății – bastionul Europei Creștine.

Credință – Familie – Patrie

Dumnezeu ne-a plantat aici , în această parte de lume, într-o poziție  geo-strategică  foarte importantă. Nu știu  dacă acest lucru este un blestem sau o binecuvântare. Cert este am fost de-a lungul veacurilor un bastion de apărare a gliei strămoșești dar și a Europei Creștine. Am înotat de la Sulina la Istanbul și în 60 de zile am ajuns în locul unde un mare domnitor român, Constantin Brâncoveanu ne-a dat o mărturie de verticalitate prin sacrificiul său în numele credinței creștine. Nu știu ce înseamnă pentru tine acest exemplu într-o lume în care toate valorile sunt călcate în picioare. Pentru mine este un exemplu fabulos. Credința, familia, limba, teritoriul patriei și resursele umane sunt valori fundamentale pe care nu trebuie le uităm. Cu cât renunțăm mai mult la aceste valori cu atât mai repede ne continuăm drumul spre diluarea și pierderea definitivă a identității.

3. Identitatea națională
Vechea Europă – pilonul educației pruncilor noștri.

Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copiii noștri trebuie să viseze! Au nevoie de o ancoră. Trebuie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Ei trebuie să viseze la identitatea multimilenară a neamului românesc pentru un viitor sigur pentru ei… altfel o să rămână singuri în necunoscut… ! Pilonul educației provine din identitatea neamului. Primii pași în această lume a apelor învolburate trebuie ghidați prin ADN-ul neamului. Un popor fără istorie şi fără valori nu are nici prezent şi nici viitor, fiind condamnat la dispariţie. Vechea Europă – locul de unde a început povestea noastră, a neamului românesc. Sunt mii de români care aruncă chiștocurile de țigară pe geamul mașinii și hârtiile pe trotuarele patriei. Nici măcar nu-i cert. Pentru eu știu NICIUNUL dintre ei nu face același lucru în propria lor casă. Ce anume îi determină pe acești oameni desconsidere un bun care este defapt și al lui? Pierderea identității, lipsa simțului la apartenența de grup. Lipsa simțului de apartenență la un NEAM. Asta datorită pierderii IDENTITĂȚII NAȚIONALE.

Avram IANCU si familia

4. Satul românesc, viitorul antreprenorial al României.

Gustul de demult!

Într-o lume în care globalizarea, ne îndeamnă la indiferență, mediocritate și anonimat, cunoașterea tradițiilor românești sunt necesare pentru apărarea valorilor neamului, dar mai ales pentru a reuși să dezvoltăm un model economic cu o diversitate aparte. Diversitatea gustului de demult, a darului primit de la Dumnezeu – a pământului românesc. Bucatele, meșteșugul, portul – datinile din străbuni sunt doar câteva din motivele pentru care nu trebuie să avem capul plecat în fața altor popoare… sunt modelul economic al viitorului – Satul Românesc – Reînviem tradiția străbunilor.

5. Diaspora – echilibrul de dezvoltare a comunității românești.

Reîntregirea neamului!

Am ajuns până la capătul pământului dar întotdeauna, întodeauna, m-am reîntors acasă întocmai ca și fiul rătăcitor. Rătăcit prin lume, în lung și în lat, neamul românesc – așteaptă un semn case poată întoarce acasă. Un semn pentru mai bine, un semn al reîntregirii neamului, un semn care dea din nou valoare și respect fiecărui individ plecat. Simt din tot sufletul că acest exod – diaspora – nu a fost un exod în adevăratul sens al cuvântului, a fost de fapt un proces de maturizare al românului de rând, un proces spiritual de transformare și adaptare. Dorul de casă, de glia strămoșească, de tradițiile și chiar de apele învolburate din patria mamă te cheamă, române, acasă.

Vino acasă – Schimbarea ești TU.

DIaspora @ AVRAM IANCU

FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE!

La toate relele României se adaugă trei flageluri; FURTUL, RISIPA și LENEA.

Noi, cei din popor avem impresia STATUL ne fură. Și bine facem pentru așa este. Iar STATUL are impresia noi furăm Statul ca în codru. Și bine face pentru așa este. Și când hoț de la hoț o furat și dracu s-o mirat. Cercul hoției la români trebuie înceteze odată pentru totdeauna. Iar cercul trebuie deschis de către STAT și dus spre linia cea dreaptă.

Ce voi face eu la modul concret pentru recâștigarea încrederii în noi ca nație? Voi fi un exemplu de sacrificiu și dăruire pentru țară!

Voi înființa FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE!

Îl vom numi așa pentru este un fond al nostru al tuturor. Un fond care fie un liant de apartenență. Apartenența la ROMÂNIA. Acest fond este strict destinat înființării unităților de producție de tot felul. Pentru , nu-i așa, doar prin producție poate fie sustenabilă o economie sănătoasă. Acest FOND al IDENTITĂȚII NAȚIONALE va fi alimentat după cum urmează:

1. În primul rând de mine!

Voi dona în acest fond jumătate din salariul meu net de Președinte. Jumătate din salariu îmi ajunge. Acum trăiesc dintr-un salariu de bibliotecar.

2. Voi vinde, prin scoatere la licitație, impozanta vilă în care locuiește acum actualul Președinte al României. Cu banii rezultați alimentăm FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE și îl transformăm în prima unitate de producție. Eu voi refuza categoric locuiesc în vila respectivă deși am 3 copii (trei copii). Consider este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu și a poporului locuiești într-o astfel de vilă în timp ce poporul zace în deznădejde și sărăcie. Cum înot în piscina interioară a vilei? Mie nu-mi trebuie piscina aia! Eu voi înota în râurile și lacurile patriei. O casă pentru 5 persoane îmi va ajunge.

3. Voi vinde vila prezidențială de la Marea Neagră și vom alimenta FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE. Iar cu banii obținuți vom face o altă unitate de producție pentru români. Mie nu-mi trebuie vile de protocol la Marea Neagră. Eu am înfruntat și traversat Marea Neagră. Dacă o vreau petrec un timp acolo îl voi petrece la cort sau la prieteni sau la compatrioții mei necunoscuți în urma unui anunț pe Facebook.

4. Voi vinde mașina prezidențială și vom alimenta FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE iar cu banii rezultați contribuim la făurirea unităților de producție. Mie nu-mi trebuie o astfel de mașină de lux. voi plimba cu un Duster. Îmi ajunge! Este un simbol a unei industrii constructoare de mașini; Dacia, Aro, Oltcit, Roman, Tractorul Brașov.

5. Întreg personalul Administrației Prezidențiale va dona ( cât îl va lăsa inima) în acest FOND AL IDENTITĂȚII NAȚIONALE. Banii se vor transforma în unități de producție pentru români.

  • orice român doritor și orice firmă românească poate alimenteze FONDUL IDENTITĂȚII NAȚIONALE

6. Unitățile de producție rezultate vor fi cu capital 100 % românesc și de STAT. Iar bilanțul contabil al fiecărei unități va fi făcut public în fiecare lună.

Această este o scurtă descriere a viziunii dar mai ales a valorilor personale. Voi asculta orice părere a poporului cu privire la aceste lucruri (și nu numai) în momentul în care voi strânge semnăturile prin țară.

Așa ne ajute Dumnezeu!
Vezi mai mult – motivația de a candida independent.

Avram Iancu Candidat Independe Prezidentiale 2019 Cotroceni