(0722) 998 745

Înot unde Hristos a umblat pe ape

Sunt în fața celui mai special înot din viața mea!

Voi înota acolo unde Hristos a umblat pe ape, voi traversa înot Marea Galileii, pe toată lungimea ei.

 

Au fost zeci de discursuri motivaționale în care am scos în evidență faptul că prin credință se poate umbla pe ape, la propriu și la figurat. Recunoșteam că nu dețin statura spirituală încât să pot umbla pe ape, însă, știam că pot măcar să traversez marea înot, prin credință. Evident că mă refeream la Canalul Mânecii. În momentul în care am aflat că se organizează în mod oficial traversări ale mării unde Hristos a umblat pe ape, mi-a intrat la suflet, în mod instantaneu, acest înot.

Înotul în Sea of Galilee este guvernat, organizat și ratificat de către Galilee Marathon Swimming Association (GMSA), fiind recunoscut de către toate marile organizații mondiale de înot în ape deschise.

Sunt programat să înot într-una din zilele cuprinse între 30 aprilie și 4 mai, programările făcându-se prin trimiterea documentației necesare, cu minim 45 de zile înaintea înotului.

Dincolo de efortul sportiv de a înota peste 20 de kilometri, mă copleșește încărcătura spirituală și toată simbolistica locului. E locul unde Hristos a umblat pe ape, e locul unde a potolit furtuna, e locul pescuirii minunate, e locul unde a înmulțit pâinile și câte și mai câte. E locul unde doresc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările sale și pentru tot ceea ce am putut realiza în acest domeniu frumos al înotului în ape deschise.

Împreună cu echipa mea de suport voi pleca sâmbătă, 29 aprilie, de pe Aeroportul International ,,AVRAM IANCU” din Cluj-Napoca, la ora 6:55. Mă voi întoarce (sper că victorios) în data de 5 mai, pe Aeroportul din Otopeni, la ora 22:30.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Sponsor principal:

AVIS3000

Sponsori:

Complex Montana Straja (Emil Părău)

Dupu Impex SRL

MCN Caffe

VivaFacilities

Destinația de Ecoturism Țara Hațegului-Retezat

Casa Alex

Parteneri:

Garmin Romania

Isostar Romania

Nutrivita

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *