(0722) 998 745

Îmi iau zborul! Vizitez “Cuminţenia Pământului” !

Vă anunţ cu deosebită plăcere că miercuri, 13.07.2016, ora 15; 50, îmi iau zborul de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Luton Londra.

Părăsesc scumpa mea patrie doar pentru o scurtă bucată de vreme şi asta doar pentru că merg în “misiune specială”, fiind programat de către “Channel Swimming Association”, ca la finele acestei luni (26-31) să traversez înot Canalul Mânecii.

Părăsesc scumpa mea patrie, pentru puţină vreme şi NU ÎNAINTE de a VIZITA celebra operă a marelui Constantin Brâncuşi, “Cuminţenia Pământului”.

Aşadar, în 13.07.2016, începând cu ora 10, voi vedea în realitate ce doar în poze am văzut. Mă duc să o văd, deoarece este a mea, a ta, a noastră, deoarece este la noi în ţară, în scumpa noastră ROMÂNIE. Este a mea, a ta, a noastră, a României şi aşa trebuie să rămână; a NOASTRĂ!.

Mă înfioară gândul că ar putea fi a altcuiva. De aceea, mă voi duce în Canalul Mânecii şi voi face acel uriaş efort de a înota până la 16-18 ore, pentru a aduce “Cuminţenia Pământului” acasă la ea, în România, pentru TOTDEAUNA.

Eu voi dona 1200 lei, tu trebuie să donezi cât poţi, noi trebuie să facem un efort.

Într-adevăr, este un efort comun al momentului dar va fi un câştig enorm pentru noi în momentul viitorului. Există momente în viaţa unei naţiuni în care poporul trebuie să fie solidar! Dacă în jurul simbolurilor noastre naţionale nu suntem uniţi atunci în jurul a ce anume am putea fi aşa?

Sunt convins că naţiunea noastră va trece cu brio acest exerciţiu de solidaritate şi unitate. Sunt convins că la sfârşitul campaniei de subscripţie publică, presa din întreaga lume va descrie succesul efortului nostru comun.

Trăiască România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *