(0722) 998 745

Marea NEAGRĂ

TRAVERSAREA ÎNOT A MĂRII NEGRE

DE LA SULINA LA ISTANBUL
630 km / 45 de zile

CÂND?

În 2 septembrie al Anului Centenar, începând cu ora 10.

DE UNDE?

Cum adică de unde încep? De la Sulina, evident! Mai precis de la kilometru 0 (zero) al Dunării! Anul trecut am înotat “bătrânul fluviu” în 89 de zile, fără costum de neopren, stabilind o premieră mondială, îți amintești? Nu contează dacă nici măcar n-ai auzit de asta. Poate nu ratezi următoarea acțiune.

PÂNĂ UNDE?

Până la Istanbul, după ce voi străbate cei 630 km (aproximativ ) ai traseului, în 40-50 de zile.

[ LIVE tracker SW!M Sulina 2 septembrie – Istanbul ≈ 17 octombrie ]

SULINA INSTANBUL

DE CE O FAC?

Doresc ca de unde s-a terminat o poveste, să începem o alta pentru a reaminti românilor deznădăjduiți și pentru a arăta lumii întregi că ADN-ul românesc este puternic! Marele Jules Verne a murit! Iar Pilotul de pe Dunăre rămâne în fața unei bariere de netrecut, la gurile de vărsare ale Dunării în Marea cea Neagră.

Povestea trebuie să meargă mai departe!

Noi, cei vii, trebuie să ducem povestea mai departe. Noi avem obligația de a scrie povești de care copiii și nepoții noștri să fie mândri. Eu nu scriu poveștile cu stiloul ci cu brațele. Braț după braț, până la capăt! Înotam și marea! Nici chiar poveștile nu pot fi transpuse în realitate fără că ele să fie susținute.

Iată susținătorii poveștii:

Susținător principal DORMEO Susținători: P⊕vestea Locurilor, AutoAlex, SARAY Group, DUPU, MADwave, Viva Facilities, cotton.ro, Pensiunea RETEZAT & Sindicatul Forța LEGII. Împreună suntem puternici!

Schimbarea ești TU!
Trăiască România!
Avram IANCU