(0722) 998 745

Antrenamentele se intensifică în Lacul Cinciș

Cu două luni înaintea marii încercări de a stabili un record mondial, realizând cel mai lung înot după durata de timp, în curent neutru, prin dubla traversare a Lacului Balaton din Ungaria, voi înota acasă intensificând antrenamentele!

Duminică, 23 mai 2021, începând cu ora 12, voi face un înot de peste 10 km lungime în cel mai mare și mai frumos lac din județul Hunedoara, lacul CINCIȘ.

Voi face și aici o dublă traversare a lacului pentru a mă obișnui cu faptul că trebuie să mă și întorc. Vremea a fost foarte urâtă în ultimul timp iar temperatura apei nu va asigura deloc un înot confortabil. Cu atât mai bine, va fi un antrenament pe cinste nu doar pentru Balaton ci și pentru înoturile epice din fluviu, mare și ocean programate pentru acest an.

Voi pleca de la mijlocul lacului, de la complexul de agrement Aventura, voi înota înspre baraj până la Clubul de Caiac – Canoe, de acolo voi traversa întregul lac până la biserica inundată după care mă voi întoarce de unde am plecat. Voi fi însoțit de două bărci, una destinată echipei mele de suport iar cealaltă pentru reprezentanții presei interesați de acest prim antrenament cu public.

Antrenamentul va dura minim 4 ore iar în acest timp partenerii mei de la Avis 3000 vor încinge grătarele pentru ca la final să mă/ne înfruptăm cu o carne de pui neinjectată, detaliu important când vorbim de carnea de pasăre.

Sunt născut la Petroșani și mă bucur că avem în judet o astfel de minunăție de lac unde mă pot antrena și pe care vă indemn și pe voi să-l vizitați.

Încrezător că Dumnezeu va fi cu noi doresc să mulțumesc tuturor partenerilor mei pentru sprijinul acordat pentru ca această măreață acțiune să aibă loc.


VivaFacilities
, Maria Varga, Casa Alex, Banca Transilvania, Uleiul Elixir, Sifon Petrila, MCN Caffe, Adventure Light, Nutrivita, Isostar, Lumina Abundenței, Canah , Pro Hd, Jos Palaria, Triathlon Team Pitesti, Apa Însemnă Viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *