(0722) 998 745

E oficial! Voi înota pentru “Cuminţenia Pământului”!

După cum bine ştiţi , marele vis al vieţii mele este să traversez înot Canalul Mânecii. Sunt primul român care a atacat celebrul canal şi mă voi întoarce acolo pentru o nouă bătălie. Channel Swimming Association, entitatea internaţională care guvernează înotul în canal, m-a programat să realizez traversarea extremă în perioada 26-31 iulie 2016. Barca ce mă va escorta este Sea Leopard, pilotul Stuart Gleeson. Poziţia de start în fereastra de înot este poziţia a doua. Este posibil acest lucru, doar printr-o renunţare a unui înotător ce deţinea această poziţie. Am fost anunţat de către pilotul bărcii despre acest lucru, eu fiind pe lista de aşteptare.

Încă de la început, visul de a traversa înot Canalul Mânecii s-a născut dintr-un profund spirit naţional, el rămânând în continuare sub aceleaşi auspicii.

Dacă în ultima vreme am înotat, în mod caritabil, pentru cazuri umanitare, întregul efort de a traversa inot Canalul Mânecii, fără costum de protecţie, îl dedic unui mare simbol naţional.

Aşadar, la sfârşitul lui iulie voi înota în “Iadul de gheaţă”, pentru… “CUMINŢENIA PĂMÂNTULUI” opera marelui nostru simbol naţional, Constantin Brâncuşi. Poporul român are o reală şansă de a propăşi, doar stând unit în jurul marilor simboluri naţionale. Constantin Brâncuşi reprezintă un astfel de simbol.

Nu-i aşa, pământul este plin de răutate! Noi, românii, haideţi ca împreună să luptăm pentru “CUMINŢENIA PĂMÂNTULUI” şi să o aducem acolo unde îi este locul, s-o aducem la ea acasă, adică în ROMÂNIA.

Toate detaliile despre acesta campanie le găsiţi AICI.

În mod personal voi dona, înainte de marea traversare, un salariu minim pe economie pentru recuperarea singurei opere ce se mai poate recupera din colecţia marelui nostru sculptor. Sunt momente în viaţa unei naţiuni în care poporul trebuie să se mobilizeze exemplar. Acesta este unul dintre acele momente. Vom face, intr-adevar, un efort comun în această clipă a momentului dar vom câştiga infinit mai mult în clipa viitorului.

Trăiască România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *