(0722) 998 745

Povestea unui ceas

La începutul anului, în articolul “La început de an”, scriam:

“Fără o monitorizare exactă a întregii activităţi, atât în antrenament cât şi în Canal, de către un ceas modern, nici nu mai plec la drum. Aşadar achiziţia unui ceas, indiferent sub ce formă, care să-mi arate pulsul, distanţa exactă parcursă, viteza medie, minutele per kilometru, este obligatorie. Este inadmisibil sa nu știu la cât se ridică pulsul în antrenament dar mai ales în viteza de croazieră. Am înotat sute de kilometri şi nu ştiu acest amănunt. Să-mi fie ruşine! Şi pentru că-mi este ruşine am să rezolv această problemă.”

Am auzit de multe ori afirmația: „Dacă îți dorești cu adevărat ceva, întreg Universul conlucrează pentru împlinirea dorinței!”. Pentru mine, traducerea acestei afirmații este așa: „Daca CREZI cu adevărat, Dumnezeu îți ajută să muți chiar și munții din loc. Doar CREDE !”

În 22 februarie 2015, am tăiat GHEAȚA Lacului Știurț din Petroșani, la propriu, cu drujba. Am înotat pe sub gheață dintr-o copcă în alta, marcând un antrenament de aclimatizare pe cinste cât și un test de rezistență la temperaturile acelea extreme.

Încercarea a fost filmată de PRO TV și difuzată la scară largă: Sport.ro
Am rezistat!

Dar rămâne o necunoscută; oare, ce puls aveam? Rămâne un mister pentru totdeauna, însă, momentul nu a trecut neobservat de către Fabrica de Gheața ICE WORLD din București, cel mai mare producător de gheața din România.
ICE WORLD
Cum GHEAȚA este pasiunea noastră comună, administratorul ICE WORLD, dorește să afle pulsul. Dorește să am parte de monitorizarea exactă a activității și al randamentului în antrenament, pentru a putea înfrunta și învinge „IADUL DE GHEAȚĂ” cum mai este supranumit Canalul Mânecii de către înotătorii care au simțit „gheața”, frigul, pe propria piele.

Așadar, vă anunț cu placere că azi, 11.05.2015, prin voința expresă ICE WORLD, ceasul Sunnto Ambit 3 Sport Black HR, achiziționat de aici: SportGuru.ro , se AFLĂ PE MÂNA MEA! Deseară am sa fac primul antrenament de înot monitorizat corect. Mulțumesc din suflet, ICE WORLD din București, mulțumesc domunule administrator, sănătate dumneavoastră, familiei și întregului colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *