(0722) 998 745

Antrenament extrem în bezna nopții

Lacul Știurț

Da, prieteni, voi înota în beznă toată noaptea, în apele Lacului Știurț din Petroșani.

Când? Sâmbătă spre duminică, în 29 spre 30 mai. Voi înota încontinuu de la ora 22 până la 6 dimineața. Practic, voi face schimbul de noapte în lac.

De ce o fac? Pentru că foarte multă lume, pe bună dreptate, mă intreabă cum va fi posibil să rezist 3 zile și 3 nopți , în lacul Balaton din Ungaria, în tentativa mea de a stabili un nou record mondial la înot după durata de timp al înotului, în curent neutru? Cum va fi posibil ca, pe lângă efortul supraomenesc de a înota, să stau treaz și să nu adorm 72 de ore sau chiar mai mult.

Cheia reușitei are două axiome:

1-Credința că Cel care nu doarme niciodată va ști ce să facă și îmi va îngădui și mie să stau treaz 3 zile.

2-Un antrenament și o pregătire fizică și psihică temeinică.

Antrenamentul de sâmbătă noapte spre duminică vine să ofere un răspuns la întrebările colegilor, vecinilor, prietenilor. Așadar, prieteni, vecini și colegi, hai să vedeți!

Vă garantez că voi duce în Ungaria cea mai bună versiune a “Crăișorului Apelor”.

Antrenamentul nocturn este unul cu public! N-am să nominalizez pe nimeni, ci fac o invitație publică TUTUROR celor care vor să fie alături de mine pe parcursul acestei nopți și să mă supervizeze de pe marginea lacului, să mă încurajeze la start, sau să mă recupereze la final.

Vom testa calitatea luminii oferite de lanternele Fenix de la partenerul Adventure Light. Vom degusta și de această dată grătarele de carne de pasăre neinjectată de la Avis 3000 . Vom avea 5 litri de cafea de la MCN Caffe . Partenerul pe nutriție sportivă Isostar îmi va asigura alimentația pentru această lungă noapte. Vom monta corturi pe marginea lacului și vom face o noapte albă! Cel puțin eu, integral!

Vă aștept cu drag! Lacul se află la 570 m de casa mea!

Și pentru că este un antrenament în beznă, nu poate să nu-mi fugă gândul și către lumea umbrelor, unde a plecat de curând Gheorghe Toma. Dedic efortul înotului nocturn acestui om minunat, fost director al Realcom și care și-a asumat construcția bisericii “Sfântul Efrem cel Nou” și “Sfântul Ioan Rusul” din Colonia de jos a Petroșaniului, fiind ctitorul acestei biserici. Se dorește continuarea proiectului.

Doresc să-mi asum și eu o mică contribuție de 500 de lei pentru continuarea construirii acestui loc de închinare. Dacă cineva dorește să se implice în construcția bisericii o poate face în contul Parohiei “Sfântul Efrem cel Nou” : RO02BRDE220SV97215622200 Vă mulțumesc anticipat!

Avis 3000VivaFacilitiesMaria VargaCasa AlexBanca TransilvaniaUleiul ElixirSifon PetrilaMCN CaffeAdventure LightNutrivitaIsostarLumina AbundențeiCanah Pro HdJos PalariaTriathlon Team PitestiApa Însemnă Viață, Complex Montana Straja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *