(0722) 998 745

Înot în Bega 12 ore

Încet și sigur mă apropii de Balaton, cu o escală serioasă la Timișoara, în orașul schimbării, în apele râului Bega, pentru a mă schimba încă un pic.

Pod Andrei Șaguna

Voi face încă un pas important în transformarea în cea mai bună variantă a mea, capabilă să stabilească dubla traversare a Balaton-ului, marea Ungariei, realizând cel mai lung înot în apă deschisă, după durata de timp al acestuia, în curent neutru.

Duminică, 6 iunie 2021, voi înota în Bega 12 ore neîntrerupt. Antrenamentul va avea loc între orele 9 și 21, între podul Andrei Șaguna și podul Traian.

Podul Traian

Traseul măsoară aproximativ 350 de metri. Se va baliza un culoar special de 7 m lățime, special pentru acest eveniment, pe care voi înota în siguranță asistat de caiaciștii echipei de suport. Culoarul va fi realizat și voi înota pe malul drept al râului, partea dinspre Catedrala Mitropolitană.

Așadar, îi aștept pe toți fanii timișoreni și pe toți cei care au curiozități cu privire la cum mă antrenez să vină și să vadă cum o fac pentru că o fac în mod plenar! Voi lua startul de la podul Andrei Șaguna! La final voi face și declarații de presă cu privire la acest antrenament ce reprezintă, ca timp, 17,8 % din actualul record mondial de 67 h și 16 minute.

Acest înot n-ar fi fost posibil fără implicarea exemplară a partenerilor de la VivaFacilities , din Timișoara, în co-organizare cu Administrația Canalului Navigabil Bega-R.A Timiș, cu nutriționistul meu Maria Varga , într-o strânsă cooperare cu Primăria Timișoara. Și partenerul meu Avis 3000 va fi alături de mine, ca întotdeauna.

Doresc să le mulțumesc tuturor autorităților implicate în organizare și în obținerea avizelor necesare unui astfel de demers, cât și tuturor partenerilor mei.

Avis 3000VivaFacilitiesMaria VargaCasa AlexBanca TransilvaniaUleiul ElixirSifon PetrilaMCN CaffeAdventure LightNutrivitaIsostarLumina AbundențeiCanah Pro HdJos PalariaTriathlon Team PitestiApa Însemnă ViațăComplex Montana Straja, Primăria Municipiului Petroșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *