(0722) 998 745

SE ADUNĂ ECHIPA, SE ADUNĂ PARTENERII

Anul viitor (dacă voi fi sănătos și îngăduie Domnul) voi executa un înot oficial de anduranță în plenul planetar. Unde, ce, cât și cum voi înota sunt lucruri premature. Sperăm să vă surprindem plăcut și să ducem drapelul României acolo unde n-a mai fost niciodată. Cert este faptul că acum se strânge echipa de colaborare și se strâng și partenerii.

Vă anunț cu plăcere că am semnat un parteneriat permanent cu FENIX ROMÂNIA

reprezentat prin eforturile oamenilor minunați de la AVENTURE LIGHT.

Așadar, vom avea LUMINĂ. O lumină, de foarte bună calitate, oferită de lanternele frontale Fenix HL60R, este mai mult decât necesară în timpul aventurilor acvatice care presupun sau impun înotul pe timpul nopții în apele învolburate ale lumii. Pasiunea pentru perfecțiune a partenerilor noștri ne-a convins că putem alunga întunericul. Împreună!

Cu o primă problemă rezolvată nu-mi rămâne decât să încep antrenamentele pentru următorul sezon, începând cu Ziua Națională a României, dorindu-vă tuturor o iarnă de vis.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

One Response to “SE ADUNĂ ECHIPA, SE ADUNĂ PARTENERII

  • Am folosit aceasta lanterna Fenix HL60R, cand l-am insotit cu caiacul pe Avram Iancu in vara anului 2020, cand a inotat 107 km in 36 de ore, pot sa va spun ca aceasta lanterna ne-a fost de un mare ajutor in noaptea cand a inotat Avram, deoarece el nu a facut pauza deloc si eu impreuna cu celalalt caiacist am fost in permanenta alaturi de el si i-am adus de la barca hrana la fiecare 30 minute, pot sa va spun ca Avram inota pe canalul navigabil Dunare, unde ne-am intalnit de multe ori pe parcursul a 107 km cu nave care circulau pe Dunare, fara aceasta lanterna nu eram in siguranta, de multe ori comandatii navelor ne observau imediat! A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata! Va multumim! 👉 https://bit.ly/3fqq17W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *